Löytö-lager juhlistaa loppukesän lempeitä iltoja

Löytö-lager juhlistaa loppukesän lempeitä iltoja

Aurinko jaksaa vielä lämmittää, vaikka päivät lyhenevät. Sadonkorjuukausi on ovella. Ravintola Teinin kainalossa, Juseliuksentalon kellarissa majaansa pitävä Gastropub Löytö kasvattaa olutvalikoimaansa talon omalla Löytö American Lagerilla. Uusi tulokas oluthanojen rivistöön on aromaattisesti amerikkalaisilla lajikkeilla humaloitu pehmeän maltainen lager.

Elokuun tapahtumia ja loppukesän lempeitä iltoja haluttiin juhlistaa rajoitetulla erällä talon omaa olutta. Niinpä Löydön henkilökunta ideoi oluen yhdessä Mallaskosken panimon kanssa. Tarkoituksena oli saada virkistävä ja maukas olut, joka sopii gastropubin leppoisaan henkeen ja samalla maistuu Löydön konstailemattoman pubiruoan kanssa. Lopputuloksena syntyi erä American Lageria, joka on mainio kaveri puuhiiligrillissä paistetulle burgerille.

Mutta entä ne tapahtumat? Löytö oli mukana Vanhalla Suurtorilla järjestetyillä Vegånia-vegaaniruokafestivaaleilla. Festarit sujuivat loistavassa hengessä ja väkeä riitti. Hyvää ruokaa, musiikkia ja iloisia ihmisiä. Löydön Vegeburgerit katosivat lautasilta, ja Teinin vegaaninen kampanjamenu herätti kiinnostusta. Kiitos ja kumarrus!

Elokuussa Vanhalle Suurtorille kokoonnutaan myös maistelemaan erikoisoluita Pienet panimot, suuret oluet -tapahtuman merkeissä (17.–19.8.). Myös olutfestarit järjestetään aivan Löydön naapurissa Vanhalla Suurtorilla. Tämä onkin Löytö-lagerille todellinen näytönpaikka! Tuore oluterä odottaa mahdollisimman monen olutsiepon ja -asiantuntijan mielipidettä.

Taiteiden yönäkään Löytö ja Teini eivät lepää. Terassin estradille kapuaa kirjava kattaus erilaisia tanssiesiintyjiä. Listalla on kaikkea bollywood-kimalluksesta rytmikkääseen flamencoon ja salsaan. Show alkaa torstaina 17.8. klo 20. Silloin kannattaa olla paikalla.

 

Loppukesä tarjoaa lukuisia lumoavia iltoja. Poikkea tuopille!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.