Tule nauttimaan keväästä Teiniin! Odotetut parsaviikkomme ovat kevään makujen juhlaa.
Tarjolla on keittiömestarimme luoma ateriakokonaisuus kahdella alku- ja pääruokavaihtoehdolla.
Meillä on parsan ystävälle parasta parsasta!
Tutustu ruokalistaan alla ja varaa pöytäsi vaikka samantien.
Tervetuloa!
ALKUUN/ Starters
Paistettuja osterivinokkaita & parsapyreetä karamellisoitua purjoa ja pikkelöityä kurkkua
Fried oyster mushrooms & asparagus puree with caramelized leeks and pickled cucumber
tai/or
Parsalettunen & savulohimoussea,
pikkelöityä parsaa ja sitruunankuorta
Asparagus pancake & smoked salmon mousse with pickled asparagus and lemon zest
PÄÄLLE / Mains
Ankankoipea & parsapyreetä
punaviinikastiketta ja pikkelöityä parsaa
Duck leg & asparagus puree with red wine sauce and pickled asparagus
tai/or
Paistettua lohta, parsaranskalaisia ja limeaiolia
Pan seared salmon, asparagus fries and lime aioli
JÄLKEEN / Dessert
Raparperijäädyke, marenkia ja marjaa
Rhubarb parfait with meringue and berries
Kolmen ruokalajin menu - Three course menu a’52€